Nieuws

Typ hier tekst

Zelfmontage

Bij onze meubelmakerij is het ook mogelijk om uw kast te laten produceren en deze zelf te monteren. Wij zorgen ervoor dat de kast geheel op de aangeleverde maatvoering en naar uw ontwerp als bouwpakket wordt gemaakt en indien gewenst wordt voorzien van systeemverbinders voor een eenvoudige montage. Dit geldt ook voor de bijbehorende (schuifdeur)front.

 

Wij werken met het onderlopende schuifdeursysteem Junior 6 van Staalimex.

 

Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Junior 6-schuifdeurbeslag
Sibu Design

Sibu Design-panelen

Sibu-designplaten van Ostermann zijn geschikt als meubelbekleding, vulling, wandbekleding, alsook voor in de display- en standbouw. De opvallende oppervlakken worden door de laatste designtrends in mode, architectuur, automobielsector of sport geïnspireerd. Ze beschikken over een levensechte structuur en optiek en zijn bovendien door de keuken-, meubel- en interieurbouwer eenvoudig te verwerken en veelzijdig toe te passen. De 100% pvc-vrije oppervlakken worden uitsluitend in Oostenrijk geproduceerd. Ostermann levert Sibu-designplaten met opvallende structuren, zoals met leder- of spiegeloppervlakken.

 

Alle varianten zien er niet alleen levensecht uit; zo voelen ze ook aan. Niet van echt te onderscheiden. Ze voldoen aan de hoogste eisen en zijn uitermate geschikt voor elk interieur.

Sibu Design-panelen
HI-MACS

HI-MACS

SOLID SURFACE
HI-MACS is een materiaal dat via een modern fabricageproces uit 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt samengesteld. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet-poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het materiaal zeer goed reinigbaar en daardoor zeer hygiënisch. Maar door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. HI-MACS is namelijk thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.
 

DE VOORDELEN VAN HI-MACS

 • Zeer hygiënisch door het gesloten oppervlakte
 • Driedimensionaal ontwerp kan gemaakt worden met HI-MACS
 • Nagenoeg naadloos te verlijmen
 • Geschikt voor toepassingen in de zorg, onderwijs, retail, gastronomie en bij u thuis
HI-MACS Solic Surfaces
UNILIN Evola

Evola - Unilin
UNILIN Evola: kies uw designs

Met de originele designs en structuren van UNILIN Evola springt uw project meteen in het oog. Geïnspireerd door mode, kunst en de ongerepte natuur biedt de collectie u enorme creatieve vrijheid. De in-house ontwikkelde designs ogen én voelen levensecht – perfectie zit immers in details.

Gebruik uw favoriete look in de uitvoering die uw project nodig heeft – gemelamineerd plaatmateriaal, HPL, brandvertragend of vochtwerend                                                                                                                                                – en combineer slim voor een uniek resultaat.

 

Evola - Unilin
FENIX

FENIX

Ontdek FENIX, de innovatieve materialen voor interieurontwerp gemaakt door Arpa Industriale voor een groot aantal verticale en horizontale toepassingen van interieurontwerp: keukens, horeca, gezondheidszorg, transport, badkamers en meubilair. Met een lage reflectie van licht is het FENIX-oppervlak uiterst ondoorzichtig, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk. Thermische herstelling van zeer                                                                                                                                                          kleine oppervlakkige krasjes is ook mogelijk.

FENIX FOR INTERIORS
Querkus-fineer

Querkus-fineer

Elke plaat die we bij Decospan produceren, is uniek.
We springen daarbij creatief en respectvol om met het beschikbare eikenfineer. Via unieke productieprocessen weten we de schoonheid, kleur, tekening en structuur van massief hout helemaal te vatten en te versterken, en te combineren met alle troeven van een gefineerde plaat. De fonkel van verwondering in de ogen van een eindklant wanneer die zijn of haar woonkamer, keuken of kantoor betreedt vormt onze ultieme voldoening.

 

Intelligent. Met Querkus zijn we erin geslaagd om de grilligheid van de natuur te vatten in een toegankelijk en makkelijk te verwerken product. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over productspecificaties, maar kunt u zich helemaal concentreren op de look en de feel die uw project uniek zullen maken.

 

Authentiek. Een eerlijk en authentiek product, daar staat Querkus voor. Daarom verwerken we niet enkel nieuwe eikenbomen, maar geven we ook oude eiken balken een tweede leven. Fineer uit deze laatste categorie ziet er nog doorleefder en robuuster uit. Recycling en upcycling op hun best.

 

Duurzaam. Met Querkus willen we onze impact op de omgeving verminderen. Door een product te maken met lange levenscyclus, door uitsluitend te werken met eik uit duurzaam beheerde bossen en door milieuvriendelijke productieprocessen. Dit alles wordt gewaarborgd door ons Pure Wood Charter.

 

Europees. Eik staat hoog aangeschreven in de meubelindustrie en het interieurdesign. Wegens zijn duurzaamheid en uitstekende verwerkbaarheid wordt eik reeds eeuwen gebruikt in onze streken. Onze aankopers zijn dan ook continu op zoek naar de beste stammen van Europese herkomst.

Querkus-fineer
Shinnoki

Shinnoki

Het fineerhout Shinnoki 3.0 is zo afgewerkt, dat het direct klaar is voor gebruik. Met Shinnoki beschikt u over een rijke keuze aan stevige en kwaliteitsvolle platen in fineerhout, klaar om te verwerken in elk interieur. Ons gamma van maar liefst 16 uiteenlopende designs is afgestemd op alle mogelijke stijlen, van klassiek tot trendy.

Shinnoki-fineer
Panespol

Panespol-panelen

Panespol

Panespol is gemaakt uit een speciaal samengesteld Polyurethaan, afgewerkt met echt steengruis, waardoor het ook daadwerkelijk koud aanvoelt, net als echt steen. Panespol kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is eenvoudig aan de wand of onder een constructie te monteren.

 

Praktische toepassingen

Om voegen en schroefgaten geheel onzichtbaar af te werken, is voegenpasta en pigmentpasta beschikbaar. Er is een uiteenlopend assortiment beschikbaar van grof gestapelde leistenen in allerlei kleuren tot zandsteen en bijvoorbeeld grote natuurstenen. Panespol is prachtig als wandafwerking, scheidingsmuur, display of verticaal deel van een balie, zeer geschikt in de standbouw of bijvoorbeeld buiten als winkelpui die doorloopt naar binnen.

 

Waarom Panespol-panelen?

 • Licht van gewicht
 • Onderhoudsvrij
 • Vocht- en vorstbestendig
 • Schimmel- en moswerend
 • Geluidsisolerend en thermisch isolerend
 • Duurzaam en kostenbesparend
Panespol
ABET Polaris

ABET Polaris

ROBUUSTE HPL MET EEN SOFT TOUCH
Een van de hoogtepunten dit jaar is de introductie van Abet Polaris, een nieuw product uit het brede assortiment van de Italiaanse trendsetter Abet Laminati. Polaris is een HPL met acryl in de toplaag dat op een speciale manier is uitgehard. Het materiaal heeft een matte, fluweelzachte oppervlakteafwerking die extra stoot- en krasvast is, hittebestendig en geen vingerafdrukken achterlaat. Wel dus de robuuste eigenschappen van HPL, maar dan met een zachtere uitstraling en touch.

Het is zeer geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassingen waar het materiaal veel te verduren heeft. Uit voorraad leverbaar zijn 10 unikleuren in HPL met ingekleurde kern (1,0 mm) en standaard wit en zwart in HPL met zwarte kern op 0,9 mm.

 

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

 • Mat, fluweelzacht oppervlak
 • Extra stoot- en krasvast
 • Géén vingerafdrukken of andere gebruikssporen
 • Lichte krassen gemakkelijk te herstellen
 • Uit voorraad leverbaar

Voor meer informatie over Polaris of andere producten uit het assortiment van ABET Laminati neemt u gerust contact op.

ABET Polaris

Meubelmakerij Koompatoo


Pletterij 26
  2211 JT Noordwijkerhout

0252 - 34 44 77

Btw-id NL002057946B30

 

 info@koompatoo.nl

KvK 28082551

Privacyverklaring

Openingstijden

 

Maandag 07:30 - 17:00

Dinsdag 07:30 - 17:00

Woensdag 07:30 - 17:00

Donderdag 07:30 - 17:00

Vrijdag 07:30 - 13:00

Of op afspraak 's avonds

Offerte, leverings en betalings voorwaarden

Gespecialiseerd in:

 • Interieurontwerp & projectbegeleiding
 • Projectmeubilair
  Balies (winkels of receptiebalies)
 • Meubelen op maat: garderobekasten, badkamermeubelen, slaapkamermeubelen, woonkamermeubelen, tafels, wandkasten in moderne of klassieke uitvoering
 • Keukens op maat: design of klassiek / Engelse stijl
 • Timmer- & (ver)bouwwerkzaamheden