Nieuws

HIMACS SOLID SURFACE
Himacs is een materiaal dat via een modern fabricageproces uit 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt samengesteld. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het materiaal zeer goed reinigbaar en daardoor zeer hygiënisch. Maar door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. HIMACS is namelijk thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.

 

DE VOORDELEN VAN HIMACS
Zeer hygiënisch door het gesloten oppervlakte
Driedimensionaal ontwerp kan gemaakt worden met HIMACS
Nagenoeg naadloos te verlijmen
Geschikt voor toepassingen in de zorg, onderwijs, retail, gastronomie en bij jou thuis

 

Himacs Solid Surface

DURASEIN
Met de Durasein® solid surface collectie van DecoLegno wordt een wereld van unieke design mogelijkheden geopend. Ontdek de kleuren en dessins die jou zullen helpen bij het creëren van one-of-a-kind interieurconcepten.

De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins, maar ook decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. En oppervlakken met fijne of grovere deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels. Durasein® solid surface bestaat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen, en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het resultaat is een ijzersterk, naadloos te vormen, onderhoudsvriendelijk en duurzaam oppervlakte materiaal.

Decolegno - Durasein

QUERKUS
Elke plaat die we bij Decospan produceren, is uniek.
We springen daarbij creatief en respectvol om met het beschikbare eikenfineer. Via unieke productieprocessen weten we de schoonheid, kleur, tekening en structuur van massief hout helemaal te vatten en te versterken, en te combineren met alle troeven van een gefineerde plaat. De fonkel van verwondering in de ogen van een eindklant wanneer die zijn of haar woonkamer, keuken of kantoor betreedt vormt onze ultieme voldoening.

 

Intelligent. Met Querkus zijn we erin geslaagd om de grilligheid van de natuur te vatten in een toegankelijk en makkelijk te verwerken product. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over productspecificaties, maar kunt u zich helemaal concentreren op de look en de feel die uw project uniek zullen maken.

 

 

.

Querkus fineer

SHINNOKI
Shinnoki panelen koppelen de klassieke charme van hout aan het comfort
van fineer. De afgewerkte panelen worden vakkundig vervaardigd met
behulp van onze mixmatch-techniek, die je een prachtig en harmonieus
resultaat verzekert. Ze zijn dan ook de perfecte keuze voor stijlvolle
interieurs die zowel kwaliteit als vakmanschap vereisen.
Ons assortiment omvat panelen, vellen en kantenbanden die op elkaar
afgestemd zijn. Zo heb je een totaaloplossing voor jouw project.
Elke look heeft een matte finish, is bestemd voor tal van toepassingen en geeft eender welke ruimte een unieke stijl.
We behandelen de oppervlakken op zo’n manier dat ze bestand zijn tegen krassen en waterschade zonder het gevoel van hout te verliezen. Zo blijft jouw interieur altijd even grandioos.

 

 

 

 

 

Shinnoki

FENIX

Ontdek Fenix, de innovatieve materialen voor interieurontwerp gemaakt door Arpa Industriale voor een groot aantal verticale en horizontale toepassingen van interieurontwerp: keukens, horeca, gezondheidszorg, transport, badkamers en meubilair. Met een lage reflectie van licht is het FENIX-oppervlak uiterst ondoorzichtig, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk. Thermische herstelling van zeer kleine oppervlakkige krasjes is ook mogelijk.

 

 

 

 

 

FENIX

PANESPOL

Panespol is gemaakt uit een speciaal samengesteld Polyurethaan, afgewerkt met echt steengruis, waardoor het ook daadwerkelijk koud aanvoelt, net als echt steen. Panespol kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is eenvoudig aan de wand of onder een constructie te monteren.

 

Praktische toepassingen

Om voegen en schroefgaten geheel onzichtbaar af te werken, is voegenpasta en pigmentpasta beschikbaar. Er is een uiteenlopend assortiment beschikbaar van grof gestapelde leistenen in allerlei kleuren tot zandsteen en bijvoorbeeld grote natuurstenen. Panespol is prachtig als wandafwerking, scheidingsmuur, display of verticaal deel van een balie, zeer geschikt in de standbouw of bijvoorbeeld buiten als winkelpui die doorloopt naar binnen.

 

Waarom Panespol-panelen?

Licht van gewicht
Onderhoudsvrij
Vocht- en vorstbestendig
Schimmel- en moswerend
Geluidsisolerend en thermisch isolerend
Duurzaam en kostenbesparend

 

 

 

 

PANESPOL

Forbo
Furniture Linoleum® van Forbo is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen en milieuvriendelijke kleurpigmenten zijn de basisingrediënten en is daarmee biologisch afbreekbaar. Furniture Linoleum® is als Desktop® collectie beschikbaar en bestaat uit stijlvolle, klassieke en moderne kleuren. Deze decoren zijn ook bestand tegen vlekken en krassen en kunnen in flexibele en organische vormen worden toegepast

 

Bulletinboard® is een breed toepasbaar linoleum bekledingsmateriaal. Het is regelmatig terug te vinden in bijvoorbeeld scholen, de zorgsector en in kantoren. Ook wordt het als halffabricaat verwerkt in prikborden, scheidingswanden, meubelen, deurpanelen en wanden van kasten. Het rijke, spannende aanbod aan kleur en intensiteit is zo ontworpen dat de afzonderlijke designs zich uitstekend kunnen combineren met andere materialen als hout, steen of aluminium.

Forbo

Over ImpressionFineer


Fineer is een mooi stukje natuur in het interieur en zorgt voor de eerlijke beleving van hout.


Elke plaat heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Door de grote diversiteit in fineersoorten, snij- en voegmethodes en bewerkingen, is er voor elke interieurbeleving een geschikt ImpressionFineer.

Impresion Fineer