Nieuws

Deze voorwaarden kunnen op aanvraag aan u worden gestuurd per email

Meubelmakerij Koompatoo doet mee aan het Wood Loop recycle project van het CBM


Nederland wil in 2050 volledig circulair zijn. Daarvoor moet ons land al in 2030 50% minder natuurlijke grondstoffen gebruiken.

 

De Nederlandse meubelsector legt een flink beslag op de grondstof hout. Jaarlijks wordt 635 kiloton verbruikt. Helaas gaat maar liefst 20% hiervan tijdens het productieproces verloren, blijkt uit onderzoek.

 

Het leeuwendeel betreft mdf en spaanplaat. Dat verlies moeten we als branche terugbrengen. En dat kan ook door de recycling van ons houtafval grootschaliger, makkelijker, zuiver en efficiënter te organiseren.

CBM - Woodloop

Durasein
Met de Durasein® solid surface collectie van DecoLegno wordt een wereld van unieke design mogelijkheden geopend. Ontdek de kleuren en dessins die jou zullen helpen bij het creëren van one-of-a-kind interieurconcepten.

De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins, maar ook decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. En oppervlakken met fijne of grovere deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels. Durasein® solid surface bestaat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen, en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het resultaat is een ijzersterk, naadloos te vormen, onderhoudsvriendelijk en duurzaam oppervlakte materiaal.

Decolegno - Durasein

PFLEIDERER FUNXTIONAL PRODUCTS.
DE STIJLVOLLE HIGH-END AFWERKING VOOR ELKE TOEPASSING.

De unieke FunXtional-oppervlakken van Pfleiderer combineren een fluweelzachte, supermatte look met een robuuste alledaagse geschiktheid, inclusief een anti-vingerafdrukeffect. Verkrijgbaar als HPL, gelakt- en volkern plaatmateriaal en zelfs op UV- en weerbestendig plaatmateriaal voor buitengebruik! De FunXtional-producten van Pfleiderer voldoen bovendien aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Pfleiderer

Forbo
Furniture Linoleum® van Forbo is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen en milieuvriendelijke kleurpigmenten zijn de basisingrediënten en is daarmee biologisch afbreekbaar. Furniture Linoleum® is als Desktop® collectie beschikbaar en bestaat uit stijlvolle, klassieke en moderne kleuren. Deze decoren zijn ook bestand tegen vlekken en krassen en kunnen in flexibele en organische vormen worden toegepast

 

Bulletinboard® is een breed toepasbaar linoleum bekledingsmateriaal. Het is regelmatig terug te vinden in bijvoorbeeld scholen, de zorgsector en in kantoren. Ook wordt het als halffabricaat verwerkt in prikborden, scheidingswanden, meubelen, deurpanelen en wanden van kasten. Het rijke, spannende aanbod aan kleur en intensiteit is zo ontworpen dat de afzonderlijke designs zich uitstekend kunnen combineren met andere materialen als hout, steen of aluminium.

Forbo

Over ImpressionFineer


Fineer is een mooi stukje natuur in het interieur en zorgt voor de eerlijke beleving van hout.


Elke plaat heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Door de grote diversiteit in fineersoorten, snij- en voegmethodes en bewerkingen, is er voor elke interieurbeleving een geschikt ImpressionFineer.

Impresion Fineer
HI-MACS

HI-MACS

SOLID SURFACE
HI-MACS is een materiaal dat via een modern fabricageproces uit 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt samengesteld. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet-poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het materiaal zeer goed reinigbaar en daardoor zeer hygiënisch. Maar door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. HI-MACS is namelijk thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.
 

DE VOORDELEN VAN HI-MACS

 • Zeer hygiënisch door het gesloten oppervlakte
 • Driedimensionaal ontwerp kan gemaakt worden met HI-MACS
 • Nagenoeg naadloos te verlijmen
 • Geschikt voor toepassingen in de zorg, onderwijs, retail, gastronomie en bij u thuis
HI-MACS Solic Surfaces
FENIX

FENIX

Ontdek FENIX, de innovatieve materialen voor interieurontwerp gemaakt door Arpa Industriale voor een groot aantal verticale en horizontale toepassingen van interieurontwerp: keukens, horeca, gezondheidszorg, transport, badkamers en meubilair. Met een lage reflectie van licht is het FENIX-oppervlak uiterst ondoorzichtig, zacht aanvoelend en anti-vingerafdruk. Thermische herstelling van zeer                                                                                                                                                          kleine oppervlakkige krasjes is ook mogelijk.

FENIX FOR INTERIORS
Querkus-fineer

Querkus-fineer

Elke plaat die we bij Decospan produceren, is uniek.
We springen daarbij creatief en respectvol om met het beschikbare eikenfineer. Via unieke productieprocessen weten we de schoonheid, kleur, tekening en structuur van massief hout helemaal te vatten en te versterken, en te combineren met alle troeven van een gefineerde plaat. De fonkel van verwondering in de ogen van een eindklant wanneer die zijn of haar woonkamer, keuken of kantoor betreedt vormt onze ultieme voldoening.

 

Intelligent. Met Querkus zijn we erin geslaagd om de grilligheid van de natuur te vatten in een toegankelijk en makkelijk te verwerken product. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over productspecificaties, maar kunt u zich helemaal concentreren op de look en de feel die uw project uniek zullen maken.

 

Authentiek. Een eerlijk en authentiek product, daar staat Querkus voor. Daarom verwerken we niet enkel nieuwe eikenbomen, maar geven we ook oude eiken balken een tweede leven. Fineer uit deze laatste categorie ziet er nog doorleefder en robuuster uit. Recycling en upcycling op hun best.

 

Duurzaam. Met Querkus willen we onze impact op de omgeving verminderen. Door een product te maken met lange levenscyclus, door uitsluitend te werken met eik uit duurzaam beheerde bossen en door milieuvriendelijke productieprocessen. Dit alles wordt gewaarborgd door ons Pure Wood Charter.

 

Europees. Eik staat hoog aangeschreven in de meubelindustrie en het interieurdesign. Wegens zijn duurzaamheid en uitstekende verwerkbaarheid wordt eik reeds eeuwen gebruikt in onze streken. Onze aankopers zijn dan ook continu op zoek naar de beste stammen van Europese herkomst.

Querkus-fineer
Shinnoki

Shinnoki

Het fineerhout Shinnoki 3.0 is zo afgewerkt, dat het direct klaar is voor gebruik. Met Shinnoki beschikt u over een rijke keuze aan stevige en kwaliteitsvolle platen in fineerhout, klaar om te verwerken in elk interieur. Ons gamma van maar liefst 16 uiteenlopende designs is afgestemd op alle mogelijke stijlen, van klassiek tot trendy.

Shinnoki-fineer
Panespol

Panespol-panelen

Panespol

Panespol is gemaakt uit een speciaal samengesteld Polyurethaan, afgewerkt met echt steengruis, waardoor het ook daadwerkelijk koud aanvoelt, net als echt steen. Panespol kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is eenvoudig aan de wand of onder een constructie te monteren.

 

Praktische toepassingen

Om voegen en schroefgaten geheel onzichtbaar af te werken, is voegenpasta en pigmentpasta beschikbaar. Er is een uiteenlopend assortiment beschikbaar van grof gestapelde leistenen in allerlei kleuren tot zandsteen en bijvoorbeeld grote natuurstenen. Panespol is prachtig als wandafwerking, scheidingsmuur, display of verticaal deel van een balie, zeer geschikt in de standbouw of bijvoorbeeld buiten als winkelpui die doorloopt naar binnen.

 

Waarom Panespol-panelen?

 • Licht van gewicht
 • Onderhoudsvrij
 • Vocht- en vorstbestendig
 • Schimmel- en moswerend
 • Geluidsisolerend en thermisch isolerend
 • Duurzaam en kostenbesparend
Panespol

Meubelmakerij Koompatoo


Pletterij 26
  2211 JT Noordwijkerhout

0252 - 34 44 77

Btw-id NL002057946B30

 

 info@koompatoo.nl

KvK 28082551

Privacyverklaring

 

Openingstijden

 

Maandag 07:30 - 17:00

Dinsdag 07:30 - 17:00

Woensdag 07:30 - 17:00

Donderdag 07:30 - 17:00

Vrijdag 07:30 - 13:00

Zaterdags op afspraak

 

 

Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van het CBM, deze vindt u op de nieuws  pagina

Gespecialiseerd in:

 • Interieurontwerp & projectbegeleiding
 • Projectmeubilair
  Balies (winkels of receptiebalies)
 • Meubelen op maat: garderobekasten, badkamermeubelen, slaapkamermeubelen, woonkamermeubelen, tafels, wandkasten in moderne of klassieke uitvoering
 • Keuken op maat: design of klassiek / Engelse stijl
 • Timmer- & (ver)bouwwerkzaamheden