MeUBELEN EN KEUKENS OP MAAT

Heeft u een meubel- of keukenwens die niet te realiseren valt in de reguliere woonwinkel? Laat uw woon-, slaap-, badkamermeubel of keuken ontwerpen en produceren/monteren door Meubelmakerij Koompatoo.

 

U kunt bij ons terecht voor advies over alle mogelijkheden voor uw interieur. Zo krijgt u een helder beeld van alles wat er mogelijk is. Onderstaand vindt u voorbeelden van projecten die eerder gerealiseerd zijn. Belt u gerust om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. 

Woonmeubelen

Woonmeubelen

Een boek lezen of televisie kijken, een gezellig gesprek of rustig werken. Meubelmakerij Koompatoo zorgt ervoor dat uw huis als thuis aanvoelt. Laat uw meubelen in uw woonkamer geheel naar uw wens maken.

 

Wilt u een uniek tv-meubel in uw woonkamer? Zoals u weet heeft de televisie vaak een prominente plek in onze woonkamer. Daarom is het belangrijk dat uw tv-meubel perfect aansluit bij uw interieur en dat uw tv en apparatuur hier naadloos in opgaan. U kunt er zelfs voor kiezen om uw apparatuur geheel weg te laten werken in uw op maat gemaakte meubelen. 

 

Wel een verwarmde ruimte maar geen ontsierende radiator? Een radiatorkast op maat is daarvoor de ideale oplossing. Een radiatorombouw werkt de radiator netjes weg en biedt daarnaast extra oppervlak voor vazen, souvenirs en andere woonaccessoires.

Keukens

Onze keukens hebben een eigen karakter waarin uw ideeën centraal staan. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw keuken. Of het nu gaat om een keuken in Engelse stijl met AGA-fornuis of een Italiaanse designkeuken met veel rvs-apparatuur, wij zijn voor u de juiste partij.

 

De fronten bepalen mede het aangezicht van uw keuken en worden dus met zorg gemaakt en afgewerkt. Hierbij heeft u de keuze uit Formica, rvs of spuitwerk. Het spuitwerk van onze spuiterijen is van een hoge kwaliteit en te verkrijgen in diverse glansgraden. Ook keuze uit fronten van verschillende massieve houtsoorten is mogelijk, zoals kersenhout, beukenhout en eikenhout.

 

Het werkblad kan naar keuze worden uitgevoerd in LG Himacs, Formica, natuursteen, composiet, keramiek, Belgisch hardsteen, gestort Terrazzo, roestvast staal of massief hout. U heeft keuze uit een groot aantal verschillende spoelunits van massief natuursteen, rvs of keramiek.

 

Ook bieden wij keukenapparatuur aan tegen scherpe prijzen. Denk hierbij aan kwaliteitsmerken als Smeg, Siemens, Bosch en Borretti. Ook het zelf aanleveren van apparatuur of natuursteen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij dit tegen een redelijke prijs voor u plaatsen. Wij monteren alles in eigen beheer.

Slaapkamers

Een slaapkamer is meer dan een plek om tot rust te komen. Het is ook de plek om lekker in uw kledingkast te duiken. Wilt u dat uw kleding en schoenen netjes zijn opgeborgen in een garderobekast geheel naar uw wens? Ook voor uw slaapkamer maakt Meubelmakerij Koompatoo passend meubilair. Of het nu gaat om een bed met ombouw, een kaptafel, of een inloop- of garderobekast; alles wordt met de grootste zorg gemaakt en gemonteerd.


De kasten kunnen naar wens worden uitgevoerd met: garderobeliften, schoenenkorven, stropdassenhouders, laden, verstelbare legplanken en vele andere praktische opbergmogelijkheden.

Ook meubelen op maat ? Maak eens een persoonlijke afspraak voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen

Badkamers

Het ruimtelijk aanzicht van de badkamer wordt mede bepaald door het meubel.

 

Het is dus van groot belang dat het meubel niet te groot, maar uiteraard ook niet te klein is. Onze meubelen worden op maat gemaakt, zodat er een juiste balans in de ruimte komt. Uiteraard maken wij onze meubelen van hoogwaardige, waterbestendige materialen.

 

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een meubel in Engelse Stijl of een designmeubel, de meubelmakers van Koompatoo gaan graag voor u aan de slag.