Meubelmakerij Koompatoo voor keukens & interieurs, ontwerp & realisatie

Sinds 1999 is Meubelmakerij Koompatoo uit Noordwijkerhout gespecialiseerd in het vervaardigen van meubelen en keukens op maat voor bedrijven en particulieren, divers timmerwerk en (interieur)verbouwingen. Vanuit een ruime werkplaats en een up-to-date machinepark met vakbekwame medewerkers zijn wij in staat ook uw maatwerk meubelen en timmerwerk naar wens uit te voeren. Maak een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 0252 - 34 44 77.

 

De voordelen van Meubelmakerij Koompatoo even op een rijtje:

 • Keukens of meubelen naar uw of ons ontwerp
 • Vooraf een vrijblijvende prijsopgave
 • Ruime keuze in materialen en kleuren
 • Vakkundig gemaakt en door eigen mensen gemonteerd
 • Realisatie en begeleiding van complete (interieur)verbouwingen

Op zoek naar een meubelmakerij of (interieur)bouwbedrijf in de regio Duin en Bollenstreek of omgeving? Bel voor een persoonlijk gesprek:
0252 - 34 44 77.

 

Ons werkgebied omvat onder andere: Noordwijkerhout - Noordwijk - Voorhout - Sassenheim - Warmond - Oegstgeest - Katwijk - Rijnsburg - Leiden - Wassenaar - Lisse - Hillegom - Nieuw Vennep - Hoofddorp - de Zilk - Bennebroek - Heemstede - Zandvoort - Aerdenhout - Haarlem

Diensten

Laat uw meubelen of keuken ontwerpen

Heeft u een meubel- of keukenvoorkeur die niet te realiseren valt in de reguliere woonwinkel? Laat uw woon-, slaap-, of badkamermeubel of keuken ontwerpen en op maat maken door Meubelmakerij Koompatoo in Noordwijkerhout. Als meubelmaker gaan wij niet uit van wat er te koop is maar van wat u als klant het liefst wilt hebben. 

 

Als particulier of bedrijf kunt u bij Meubelmakerij Koompatoo terecht voor:

 • Meubelen op maat (woonkamer-, slaapkamer-, en badkamermeubelen of zorgmeubelen)
 • Keukens op maat (ook hoog-laagkeukens en zorgmeubelen)
 • Timmer & (ver)bouwwerkzaamheden
 • Ontwerp- & projectbegeleiding
 • Project-, winkel-, & kantoorinrichting

De meubelen worden van hoogwaardige materialen gemaakt, zoals: gespoten mdf, beplakt met HPL (Formica), gefineerd plaatmateriaal of massief hout. Maar ook rvs, glas en graniet behoren tot onze mogelijkheden.

Werkwijze

Icoon lamp

Inventarisatie

In het kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden of bij ons aan het bedrijf in Noordwijkerhout. Neemt u gerust wat foto’s of een schets mee, zodat wij u een goed advies kunnen geven.

Icoon goede prijzen

Schets en prijs

Na het kennismakingsgesprek kan er een schetsontwerp worden gemaakt van de keuken of het meubel; met de materiaalkeuze en de afwerking wordt dit met een richtprijs aan u gepresenteerd en met u besproken in een vervolgafspraak.

Icoon kast

Ontwerp

Als u tevreden bent en akkoord gaat, wordt er een definitief ontwerp gemaakt. In de meeste gevallen ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Bij akkoord tekent u de offerte. Hierna ontvangt u het definitieve ontwerp en gaan wij de voorbereidingen starten.

Icoon fabricage

Fabricage

Uw keuken of meubelen worden door onze meubelmakers met veel zorg en gevoel voor detail gemaakt. Na goedkeuring wordt een datum met u afgesproken om uw meubelen te leveren en te monteren.

Meubelmakerij Koompatoo


Pletterij 26
  2211 JT Noordwijkerhout

0252 - 34 44 77

Btw-id NL002057946B30

 

 info@koompatoo.nl

KvK 28082551

Privacyverklaring

Openingstijden

 

Maandag 07:30 - 17:00

Dinsdag 07:30 - 17:00

Woensdag 07:30 - 17:00

Donderdag 07:30 - 17:00

Vrijdag 07:30 - 13:00

Of op afspraak 's avonds

Offerte, leverings en betalings voorwaarden

Gespecialiseerd in:

 • Interieurontwerp & projectbegeleiding
 • Projectmeubilair
  Balies (winkels of receptiebalies)
 • Meubelen op maat: garderobekasten, badkamermeubelen, slaapkamermeubelen, woonkamermeubelen, tafels, wandkasten in moderne of klassieke uitvoering
 • Keukens op maat: design of klassiek / Engelse stijl
 • Timmer- & (ver)bouwwerkzaamheden