NIEUWS

Meubelmakerij Koompatoo in Leiden specialist in meubels ontwerpen / Decolegno

Decolegno

Decolegno staat voor Decoratief en Hout en biedt de trendsettende architect ongelimiteerde mogelijkheden om nieuwe trendy designs te combineren met spraakmakende structuren. Het gebruik van deze unieke materialen zal absoluut bijdragen aan een geslaagd project.

 

 

Decolegno website

ROBUUSTE HPL MET EEN SOFT TOUCH


Een van de hoogtepunten dit jaar is de introductie van Abet Polaris, een nieuw product uit het brede assortiment van de Italiaanse trendsetter Abet Laminati. Polaris is een HPL met acryl in de toplaag dat op een speciale manier is uitgehard. Het materiaal heeft een matte, fluweelzachte oppervlakte-afwerking die extra stoot- en krasvast is, hittebestendig en geen vingerafdrukken achterlaat. Wel dus de robuuste eigenschappen van HPL maar dan met een zachtere uitstraling en touch.

Het is zeer geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassingen waar het materiaal veel te verduren heeft. Uit voorraad leverbaar zijn 10 unikleuren in HPL met ingekleurde kern (1,0 mm) en standaard Wit en Zwart in HPL met zwarte kern op 0,9 mm.

JE VOORDELEN OP EEN RIJ
Matte, fluweelzacht oppervlak
Extra stoot- en krasvast
Géén vingerafdrukken of andere gebruikssporen
Lichte krassen gemakkelijk te herstellen
Uit voorraad leverbaar

Voor meer informatie over Polaris of andere producten uit het assortiment van ABET Laminati, neemt u dan gerust contact op.

Meubelmakerij Koompatoo in Leiden voor meubelen op maat

Classic Panels

Classic-Panels® is het eenvoudige wandsysteem met de uitstraling van echt steen. Het omvat een uitgebreide collectie levensechte steenreproducties, variërend van baksteen tot rotsen en van leisteen tot mergelblokken. De panelen zijn voorzien van een harde steencomposiet toplaag die voor meer dan 90% bestaat uit natuurlijke steen- en marmerdeeltjes. Deze toplaag is afgewerkt met een uiterst duurzame, UV-bestendige laag met natuurlijke kleurpigmenten.

De panelen hebben een handzaam formaat van cira 1m² en kunnen als puzzelstukken in elkaar geschoven worden. De voeg kan eenvoudig worden afgewerkt met een speciale kit en bijpassende verf.

De UV-bestendige toplaag is niet poreus en bestand tegen de meest extreme omstandigheden en weersinvloeden. Classic-Panels zijn dus geschikt voor vrijwel elke toepassing, zowel binnens- als buitenshuis.

Binnen de collectie Classic-Panels® kan onderscheid gemaakt worden tussen Classic-Light® en Classic-Stone®. Beide hebben dezelfde duurzame toplaag, maar een andere basis. Classic-Light ® heeft een basis van een stevig HD polyurethaanschuim. Hierdoor is het een licht, duurzaam product met goede thermische en geluidswerende eigenschappen. Het is verkrijgbaar vanaf circa 3m².

Classic-Stone® heeft een basis van een innovatief, lichtgewicht steencomposiet. Het gewicht is beduidend lager dan natuursteen. De panelen zijn geschikt voor exterieure toepassingen en in vochtige en warme omgevingen. De minimale afname is in overleg.

Waarom Classic-Panels®?
  • licht van gewicht
  • onderhoudsvrij
  • vocht- en vorstbestendig
  • vorstbestendig schimmel- en moswerend
  • geluidsisolerend en thermisch isolerend
  • duurzaam en kostenbesparend
     

Blijf hier op de hoogte van de laatste decoratieve ontwikkelingen en trends